A view from Spain

Look of the day: The girl with the flowers

flowergirl.

Hej søde læsere..
Jeg render lidt stærkt i de her dage, da jeg har meget arbejde i øjeblikket, plus en tur til København og plus en tur til London, så jeg beklager hvis jeg ikke lige har mulighed for at svare på jeres kommentar, jeg mangler bare lige tiden til det. Men jeg har bestemt ikke glemt jer og jeg kan forhåbentligt snart få skrevet tilbage :-)

Billederne er taget en af de første dage i Spanien. Vi havde et lækkert blomstersted nær hotellet, så det var en oplagt mulighed at tage billeder der :-) Jeg har lige et par enkelte billeder tilbage af vores tur til Spanien, og så er det tilbage til min almindelig hverdagsblog ;-)
Jeg vil smutte tilbage til arbejdet og senere til frisør. (Glæder mig!)

God onsdag til jer :-)

bloglovin

   

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

A view from Spain