Les petits objects

Saturday fun

 

funsaurday

Denne lørdag er helt sjov og helt på den anden side. Jeg skal nemlig holde fødselsdagsfest for nogle af de nærmeste veninder og jeg GLÆDER mig. :-) Sådan en dag fyldt med madlavning, pyntning og hygge-summeri i luften. 3 gode ting som jeg holder meget af :-) Derfor er jeg på kanten af mig selv, for hvis der er noget jeg elsker – så er det at have besøg eller selv at være på besøg. Så længe det er med mennesker jeg holder meget af. Så sådan som jeg ser det, så kan denne lørdag kun blive sjov. :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Les petits objects