Chocolate birthday fudge

One of the those…

negle

Tid til at få ordnet og lakeret negle, så de er klar til weekenden :-)

advent

Have tid til at julehygge og fylde lejligheden med levende lys :-)

sex-and-the-city_3-e1363383202833

Og selvfølgelig sætte SATC på repeat ;-)

Alle ser den, alle kan mærke den og ja det er stormen som alle taler om. Jeg var dog lidt skeptisk imorges da jeg cyklede på arbejde, for tjah det er jo bare en storm. Lige indtil skolen, som jeg arbejder på, lukkede og derfor kun min afd der holdte åben. Så begyndte jeg dog at kigge lidt på vejret og måtte indrømme at det nok var mere end “bare en storm”.
Men selvom det er en ret voldsom storm her i Jylland, så vil jeg komme stormen til gode. Jeg har derfor planlagt en hygge aften herhjemme. Jeg har pludselig tid til at hygge og få ordnet nogle af de ting, som jeg ikke har haft tid til på det sidste. Så jeg er gået i gang med den helt store manicure, imens jeg spiser juleslik og har tændt samtlige stearinlys i lejligheden. Jeg må dog indrømme at jeg er noget bagefter på både kalenderlys og adventslys. ;-) Og for at fuldende aftenen, så er SATC selvfølgelig sat på repeat – det er jo serien man altid kan se :-) Så jeg har fundet det bedste tæppe frem og vil hermed nye resten af min aften!

Jeg håber I kan nå at nyde lidt af aftenen og at stormen ikke er for voldsom hos jer :-)

 

6 kommentarer

 • Heidi Fløe

  Det ser hyggelig ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Fløe

  Det ser hyggelig ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  Nææ det var en smart ide. Jeg har pakket mig ind i varme tæpper og alverdens dyner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  Nææ det var en smart ide. Jeg har pakket mig ind i varme tæpper og alverdens dyner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Fløe

  Det ser hyggelig ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  Nææ det var en smart ide. Jeg har pakket mig ind i varme tæpper og alverdens dyner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chocolate birthday fudge