Looks of the year #3

New in: Interior

lysestager

lysestagers

Jeg kom forleden dag til at købe disse 3 fine lysestager. Jeg er så vild med træ sorten og jeg synes egentlig at de passer så fint ind i min stue i min nye lejlighed. Så de røg selvfølgelig ned i kurven og hjem til mig og bo. :-) Butikken har et bredt sortiment af trævarer og forhandler bla. kubikmøbler og større produkter. Se evt mere her.

Jeg er faktisk på vej ud af døren. Jeg skal til foredrag med en vis Mr. Macdonald, så jeg glæder mig helt vildt :-) Må I få en dejlig aften :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looks of the year #3