Strawberry cheesecake

Look of the day: Mixed pattern

mixed
Look of the day: Sæt:Bluse og nederdel fra Pieces, Stilletter: Tamaris, Clutch: Octupus

Uh hvor har det bare været en dejlig weekend, med masser af fint vejr. Weekenden har stået på en masse gåture, spist masser af is og selvfølgelig afslapning. Jeg elsker når vejret er så godt, det bringer mange muligheder lige pludselig og giver plads til flere spontane ideer. Så alt i alt en dejlig weekend. Jeg håber også at I har nydt jeres weekend :-)
Apropos dejlig weekend, så er billederne ovenover fra sidste weekend, hvor jeg var til barnedåb hos min søde nevø. Vejret var herligt og det gav mulighed til at få taget lidt billeder. Jeg har længe været stor fan at “sættet” bestående af nederdel og sweatshirt, men jeg har aldrig kunne finde det helt rette sæt, som passede mig. Og i påsken faldt jeg over dette sæt, som jeg faktisk synes er ganske rart at have på, samt behageligt på en sommerdag :-)
Dagen i dag står på arbejde, middag og i biffen senere. Hav en dejlig dag :-)

   

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strawberry cheesecake