Smoothie: Blackberry sweet

A little sneak peak

IMG_2798X
IMG_2812X

Det har været en af mine hektiske dage, så jeg er først kommet ind af døren nu. Helt træt og faktisk klar til at hoppe under dynen. Men det er vist tidligt nok ;-) Jeg tror et bad og noget aftensmad vil hjælpe lidt trætheden og forhåbentlig holde mig vågen i et par timer endnu ;-)

Jeg ville faktisk bare lige kigge ind til jer og vise et lille sneak peak på outfittet fra i tirsdag, som bliver vist på bloggen i morgen. Outfittet består af både nye indkøb og gamle favoritter.

Vi ses i morgen piger <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie: Blackberry sweet