LOOK OF THE DAY: Black over marble

I did something

onsale

Okay jeg har ikke gjort noget endnu! Meeeen jeg har en date i aften, som inkluderer shopping. Og ih hvor jeg håber at jeg kan gøre nogle gode køb. Især fordi jeg har den værste tøjkrise i øjeblikket. En skrækkelig tøjkrise! Jeg synes virkelig at det er svært at finde det rette tøj til denne årstid. Den ene dag er der regnvejr – den anden dag er der høj solskin. Så jeg føler lidt at jeg klæder mig skiftevis i mørkt og farvestrålende tøj.
Okay når jeg læser det her igennem, så er det måske ikke world’s worst problem – meeeen jeg håber nu alligevel at jeg kan få shoppet bare lidt i aften ;-)

Mon I kender til det samme problem? ;-)

fOLLOWnew

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Black over marble