Goody good stuff: Slik på samvittigheden

Lately

IMG_9789x
– har nydt søndagen i “bare ben” –

IMG_8932X
– Fine “trommestikker” som pynter i min vindueskarm –

IMG_9460
– har været i køkkenet og bagt glutenfrie boller
IMG_9496x
– har spist surt/sødt og sundt slik fra Goody Good Stuff –

IMG_9803X
– Mors dag gaven til min mor i form af et armbånd fra Bybiehl –

IMG_9589X
– flotte rhododendron hjemme hos min søde mor. En af mine mange yndlingsblomster –

Jeg kan nu godt lide min søndag aften, hvor jeg reflektere over ugens løb. Og at jeg hver uge kan forevige min uge i billeder. Det er som om at jeg skriver i min egen lille dagbog hver søndag aften om hvordan ugen er gået og hvad jeg har lavet i ugens løb.
Derfor holder jeg meget af at lave de her søndags indlæg Lately, for jeg finder de ting frem, der har gjort mig ekstra glad.
Selvfølgelig har jeg også nogle dårlige dage og der er ikke en uge der er ens. Og som en læser skrev den anden dag, at det var rart at se at mit liv ikke altid var lyserødt og det hele så fantastisk. Tro mig – jeg kan også have mine dårlige dage, men jeg vælger bare at fokusere på det positive og også de søde små ting i livet, som kan gøre mig glad. :-)

Jeg er lige kommet hjem fra et besøg hos min mor. De har som sagt været på krydstogt hele ugen, så det var rigtig rart at besøge hende i dag og ikke mindst give hende et stort kram. Hun fortalte os om deres fantastiske ferier og deres oplevelser i de forskellige lande, som de har besøgt. Hvem der bare havde ferie lige nu, hva? ;-)
Derfor glæder jeg mig ekstra meget til at skulle på sommerferie i den kommende tid, som både byder på sommerhus i jylland, et smut til Belgien og et besøg i Paris. En perfekt kombination af sommerferie, hvis I spørger mig!

Jeg håber også at I har haft en dejlig uge og nydt det lækre sommevejr <3

3 kommentarer

 • Maibritt//bloggers choice

  Det lyder som en god uge i billeder.
  Slikket smager så lækkert og helt syndigt, men her må man jo godt tage et ekstra stykke hi hi ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt//bloggers choice

  Det lyder som en god uge i billeder.
  Slikket smager så lækkert og helt syndigt, men her må man jo godt tage et ekstra stykke hi hi ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt//bloggers choice

  Det lyder som en god uge i billeder.
  Slikket smager så lækkert og helt syndigt, men her må man jo godt tage et ekstra stykke hi hi ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goody good stuff: Slik på samvittigheden