SMOOTHIE: Blueberry minty + konkurrence

LOOK OF THE DAY: femme

IMG_2344XX
IMG_2334X
IMG_2348X
IMG_2350X
LOOK OF THE DAY: Skjorte: Selected Femme (lignende HER) Shorts: ASOS, Taske: Urban Expressions, Pumps: Bianco (lignende HER) Ur: Pilgrim. Armbånd: Dyrberg/Kern, Solbriller: Ray Ban

 

Fredag! yah!
Det er blevet fredag og jeg kan slet ikke forstå at denne uge snart allerede er omme. Hvor blev den lige af? Jeg er helt målløs over hvordan min ferie bare flyver afsted og alligevel synes jeg at jeg når en masse ting, men stadig er en anelse bagud? Åh ikke mere om mine hverdagsproblemer og evige problemer med tiden ;-)

Jeg ville nemlig vise jer et outfit fra Paris. Nogle af jer har måske allerede set et lille sneak peak af det, inden jeg tog på roadtrip med mine to veninder. Og ja selvom det er ved at være et par uger siden, så har jeg stadigvæk så meget at fortælle om mine tur. 4 dage hvor der konstant var fart på både i Belgien og i Frankrig. Så derfor har jeg også gemt nogle af mine outfits fra Paris og mine andre billeder fra selve turen, så I ikke skulle drukne i ferie billeder ;-) Ahem… Og ingen kære kommentarer om mine blege ben, okay? ;-)

Vi starter derfor med dette outfit som blev taget lige da vi var ankommet til Paris. Vi parkerede bilen og gik en tur ned til Eiffelparken, med et enkelt stop, for at tage outfitbilleder ;-) Mine søde veninder var så søde at hjælpe til med flyvende hår, akavet ben og en sur mund (haha) og billederne blev således :-)

Jeg regner med at vise jer en billedestorm af Paris og min guide til spisesteder og hotel.

Jeg vil holde fri for i dag og smutte ud i det herlige solskin.

God fredag og god weekend!

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMOOTHIE: Blueberry minty + konkurrence