LOOK OF THE DAY: Same but different

Lately

IMG_6877
har gået gaderne tynde i Istanbul og fået set en masse fine seværdigheder. Og nå ja så fik jeg jo lige endnu en undskyldning for at have skjorten på igen ;-)

IMG_7029
har været i basaren og smagt på lækre turkish delight..

IMG_7038
En ret hyggelig sidewalkcafé, hvor man kunne få flere timer til at gå med at kigge på forbipasserende mennesker. En hobby som faktisk er ret undervurderet ;-) Selvfølgelig med en cocktailfriday, som var byttet ud med frappé..

IMG_6952
fandt den fineste trappe (har et eller andet for gamle trapper) i Capitol of Turkey.

IMG_6978
som bla. også havde de smukkeste marmor stolper. Man er vel lidt forelsket i marmor ;-)

Det har været en ret så anderledes uge, som nærmest er fløjet afsted! Måske fordi jeg måtte løbe lidt ekstra stærkt i starten på ugen og så fløj jeg jo ellers til Istanbul med mine kollegaer i onsdags.
Jeg er lige kommet ind af døren og er faktisk helt træt. De sidste par dage har været så tætpakket og der har været så mange oplevelser og nye indtryk, som lige skal bearbejdes på en ordentlig måde. Men det er nu rart at være hjemme igen.
Jeg glæder mig specielt til at besøge min nye nevø, der er kommet i familien imens jeg har været væk og så har jeg vist en sød én, der skal holdes lidt i hånd med i aften.

God søndag <3

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Same but different