10 ting at lave i efterårsferien

MORNING glory

IMG_8658XAX

Morgen er skudt i gang med en stille og rolig morgen. Efter at have været lidt sløj igår, så var det rart at starte dagen med lidt morgenmad og gennemgå min mailbox. Jeg har desværre ikke haft nogen appetit de sidste par dage, så det var ganske rart at få lidt mad i maven. Og efter gårsdagens indlæg, så fik jeg sådan lyst til vafler. ;-)

Jeg vil se om jeg kan få ryddet lidt op, få et bad, handle og forhåbentlig få bagt lidt i dag – nu gider jeg nemlig ikke at ligge og være syg længere ;-) Morgenmaden består af en god kop the, mit højtelskede grapefrugt, vafler med skyr og selvfølgelig nutella! Jeg har vist før nævnt at jeg er ret fan af nutella ;-)

I kan forresten finde opskriften på vaflerne HER.

IMG_8649XX

IMG_8665X

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting at lave i efterårsferien