LOOK OF THE DAY: In love with snow

Lately

Har i denne uge modtaget lakstøvler. De pæneste støvler fra Bianco Holstebro.

har lavet rødbede juice

og spist brunch med ham den søde

Har gået en lang tur i det fine snevejr

var blevet inviteret til på sushidate <3

har været til den hyggeligste fødseldagsbrunch i formiddags…

Jeg blev egentlig lovet en snestorm i denne uge, men jeg blev altså en anelse skuffet, da jeg vågnede op til en smule tø sne fredag morgen. Så jeg blev straks mere begejstret da jeg vågnede lørdag morgen til det fineste sne landskab ;-) Jeg er nemlig en af de personer, der synes at det er noget så hyggeligt med en snestorm udenfor ;-)

Udover at være en sne-glad blogger, så har jeg også været glad i denne uge. Jeg har haft travlt med forskellige sager. Blandt andet er jeg ved at kigge på bil i øjeblikket og tanker flakker lidt rundt omkring. Jeg tror måske at jeg har truffet et valg nu og så håber jeg på at jeg ikke skifter mening indenfor de næste par dage ;-) Derfor var det også ekstra rart at tage til fødselsdagsbrunch i dag hos en af nære veninder. Det var rart at kunne bruge nogle timer på pige-snak, grine og ikke mindst spise lækker mad.

Den kommende uge er nu heller ikke værst. Der venter bla. en veninde-middag, en sen julefrokost med pigerne og så håber jeg på at kunne finde tid til den helt store oprydning/udrydning i lejligheden :-)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: In love with snow