Sunday sport sunday + Rabatkode

Sunday sport sunday + Rabatkode

Indlægget kan indeholde affilliate linkssportswear

1. Even&Odd top// 2. Nike Performance top// 3. Nike performance tights// 4. Nike performance sko// 5. Nike Performance tights// 6. Nike Performance sportsbh//

Jeg er lige kommet hjem fra træning, har været i bad og sendt kæresten afsted efter et par ærinder. Så nu har jeg sat mig til rette i stuen og har faktisk allermest lyst til at shoppe.

Med rystende arme (og jep de ryster) efter træning, så sidder jeg alligevel med en lidt øv oplevelse til træningen. Jeg har lagt mit løb på hylden for en stund og træner nu i Fitness World. Misforstå mig nu ikke, træningen var over al forventning, men denne søndag følte jeg mig bare ikke længere tilpas i mit trænings tøj. Og hvis der er noget der kan irritere mig eller de-motivere mig til at træne, så er det faktisk min påklædning. Jeg føler mig allerbedst tilpas og motiveret, når jeg er klædt godt på. Dermed ikke sagt at jeg shopper hver søndag efter træning. Rolig nu ;-)

Men jeg kunne nu godt bruge et par nye tights og et par toppe. Og så trænger jeg virkelig til at skifte mine træningssko ud. Så derfor har jeg lavet en lille collage med nogle af mine favoritter hvad angår træningstøj :-) Hvis I ikke er blevet mættet af diverse udsalg, så er der selvfølgelig også en masse rabatkoder at hente på diverse sider. Jeg har fundet et par stykker herunder, som I kan benytte jer af :-)

Spar op til 50 % rabat på Zalando – Rabatkode her

Spar op til 25 % rabat på Asos – Rabatkode her

Spar op til 80 % på Stylepit – Rabatkode her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday sport sunday + Rabatkode