LOOK OF THE DAY: In the garden

LOOK OF THE DAY: In the garden

IMG_2894X

IMG_2841X

IMG_2890X

IMG_2848X

IMG_2892X
LOOK OF THE DAY: Strik: Pieces// Tee: H&M// Jeans: Selected Femme// Pumps: Bianco// Taske: Gammel// Solbriller: Ray ban// Ring: Bybiehl// Armbånd: Bybiehl: Armbånd

Da vi kørte mod København i fredags, tog vi enkelt stop ved Bispebjerg Kirkegård. Jeg synes der er noget så smukt og jeg kan godt lide at gå rundt og se alle de nye blomster der er sprunget ud her i marts. Heldigvis var der høj solskin og en dejlig temperatur, så det blev nærmest helt forårsagtigt at gå derinde. Og nå ja, så fik jeg lige kæresten til at tage et par billeder af dagens outfit.

Jeg sidder lige nu og nyder min morgenmad og skriver lister over dagens gøremål. Jeg har nemlig ret mange ufærdige projekter såvel som blog og herhjemme, som jeg gerne vil have styr på. Såsom omplantning af blomster, den sidste flyttekasse mangler at blive tømt, forårsklargøring på vores terrasse og generelle huslige pligter og om rokering af boligindretningen herhjemme ;-) Jeg synes det er noget så hyggeligt at bruge tiden på sådan nogle projekter, nu hvor man alligevel har ferie og tid til det :-)
Senere vil jeg smutte hjem til min mor, som byder på hjemmelavet suppe og påskehygge!

Må I få en dejlig dag <3

\"follow

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: In the garden