A little new hairclip

I would like to wear

?Glædelig søndag!

Jeg er lige kommet hjem fra træning og står overfor dagens valg over hvad jeg skal have på. Og jeg ville altså ikke have noget imod, at hoppe i outfittet ovenover. Faktisk ville jeg være mere end blot tilfreds, specielt når søndagens vejr byder på høj solskin og lun temperatur ;-) 

Jeg er lidt tung i dag, efter en travl weekend med bla. spisning hos min mor i fredags efterfulgt af en tur i biffen. Og hele dagen i går stod den på roadtrip op til min far, hvor den stod på en familietur hele dagen. Så i dag skal jeg vist bare være hjemme og lade op til en ny uge. 

Jeg vil tror jeg vil ud og nyde det dejlige solskin på terrassen og drømme om ovenstående outfit ;-)

God søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little new hairclip