LOOK OF THE DAY: Cosy summer

Kontor inspo

Billeder: Google

Da jeg sidder ret mange timer og arbejder på bloggen i løbet af en uge, så har jeg brug for et sted hvor jeg kan “lukke” mig inde. Derudover har jeg også brug for et sted hvor jeg kan lade mig inspirere af omgivelserne. Sådan blogger jeg faktisk allerbedst. 
Men i de seneste måneder har jeg brugt vores spisebord som kontorplads. Der er så dejligt lyst i vores stue og det er også der jeg har taget 70 % af alle mine billeder. Men både C og jeg er blevet enige om at det holder ikke i længden, specielt fordi jeg mangler mit eget lille sted. Mit blogkontor. 

Vi har heldigvis et ekstra værelse i huset, som egentlig er et kontor. Dog har vi allermest brugt det som et opbevaringsrum med et par af mine flyttekasser. Men det skal være slut nu.

Jeg har brugt nogle dage i min ferie på at klargøre vores kontor. Jeg har ryddet op, smidt ud, sortereret i alle mine ting og givet ud til venner og familie. Og pludselig føltes det som et kontor jeg faktisk ville benytte mig af. Dog mangler der lige et par hylder, et par grønne planter og alle mine notesbøger ;-) 

Jeg kan næsten ikke vente til det er helt færdigt og jeg kan begynde at have mit eget lille hjemmekontor! Men indtil da lader jeg mig inspirere af billederne ovenfor. Jeg overvejer lidt at få hængt nogle hylder op over vores skrivebord, for at skabe noget personligt og hyggeligt i rummet :-)

Det er det perfekte ferieprojekt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Cosy summer