A day in Copenhagen

LOOK OF THE DAY: Copenhagen streets

LOOK OF THE DAY: Jakke: Bruuns Bazaar// Kjole: Gestuz// Støvler: Bianco// Solbriller: Rayban // Taske: Mulberry// Halskæder: Jane Kønig & Bybiehl// Ur: Bybiehl

Da vi var i København i tirsdags mødtes jeg med C nede på Langelinie for at få en enkelt i solen. Og nå ja, så fik jeg ham jo lige overtalt til at tage et billede af dagens outfit ;-) Jeg havde lidt ømme fødder efter en hel dag rundt omkring i Københavns gader ;-) 

Og så skal jeg lige hilse og sige at alle kommentarer skulle gerne være besvaret nu. Jeg har bestemt ikke glemt jer – men har blot haft et par travle dage ;-) 

Efter et par ret solrige dage, så krydser jeg fingre for endnu en solskins dag i dag, da vi senere i dag tager på stranden. Vi har vores eget lille spot på en strand, hvor vi mødtes inden vi blev kærester, hvilket snart er et år siden, så det vil vi besøge i dag!

Men først har jeg et møde med en fysioterapeut. Det er min første gang – so wish me luck! 

Hvis jeg overlever – så kigger jeg ind til jer senere i dag ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A day in Copenhagen