SKAMferet

LATELY

SIKKE en uge! Den ville jeg bestemt ikke have noget imod at tage om og om igen. Den har stået på efterårsferie hos mig og der har været utallige af skønne planer i denne uge.

Bla. har den stået på familiemiddage, fødselsdagsfest, et sjovt polterabend for min veninde og tilsidst en smuttur til Sverige hvor den stod på ren afslapning og oplevelser. Sidstnævnte var jeg ekstra begejstret for, da jeg netop har døjet meget med sygdom og virkelig har haft brug for at komme lidt væk og få det hele på afstand. Og det har været den bedste beslutning længe! Så godt, at jeg ikke ville hjem igen ;-)

Nu kan jeg sidde og smile lidt over ugens begivenheder og glæde mig til den kommende uge, hvor den bla. står på 2 vigtige og spændende møder, en kaffedate og ellers en friweekend helt uden planer. Det er den sidste weekend inden det går løs hver weekend indtil nytår – så den skal nydes til fulde!

Hav en dejlig søndag!

Pizzasnegle bagning i efterårsferien – det hører ligesom til, ikke? Se opskrift HER.

Elsker sådanne humoristiske kort gemt under sengen på hotellet i Sverige ;-)

En lille velkomst fra det søde personale på Falkenberg Strand :-)

Har været til den sjoveste polterabend for min veninde.. Smukt, ikke? ;-)

har nydt den smukkeste udsigt fra hotellets balkon..

og har sovet som en drøm. Jeg har et eller andet for hotel senge ;-)

har spist kanelbullar og set SKAM ;-)

gået ture langs stranden sammen med min søde søster..

og har nærmest boet i badekåbe – kan det ikke blive en ny trend?

har været til en hyggelig familie middag hjemme hos min søde mutti..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAMferet