Pancakes morning

Sunday shopping

Affilliate links: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER /

Det er søndag. Det regner. Og så er det pokkers koldt alle vegne. Derfor har jeg solidt plantet mig på sofaen med min dyne, en varm kop chai latte og nu med computeren i skødet. For findes der en bedre måde at opveje det triste vejr med en omgang shopping? Jeg ville i alle tilfælde ikke have noget imod at klikke ovenstående hjem. ;-)

Jeg er så småt på benene igen, efter endnu en omgang sygdom. Dog stadigvæk med svimmelhed og hovedpine. Men alligevel snupper jeg endnu en dag under dynen med serien Suits og lidt varmt at drikke. Det er lige præcis sådan jeg bedst kan lide min søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pancakes morning