HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER// MOULES FRITES

HATE FOR WINTER?

Selvom jeg er ret så glad for vinter og for lune strik, så kan jeg nu godt mærke at jeg bliver lidt “træt” i længden. Ja faktisk føler jeg mig lidt udkørt og mit såkaldte A-menneske er forduftet. Sådan, helt forsvundet!

Og det ærger mig altså lidt.. For jeg kunne nu godt lide mit kære A-menneske og stå tidligt op og få en masse ud af dagen. Ja faktisk elskede jeg mit A-menneske, når jeg i hverdagen kunne vågne inden mit vækkeur ringede!
For mig er det altså en luksus at vågne inden man oprindeligt skulle være vågnet. Giver det mening?

Derfor er jeg ret glad for at det er weekend om et par timer og at jeg forhåbentlig kan få “sovet ud” her i weekenden. Heldigvis er weekenden med få planer udover 2 rare middage med dejlige mennesker! Men ellers så tror jeg liiiige at jeg tager den med ro i denne weekend og få sovet og ladet op til i næste uge!
Som forhåbentlig kan byde på lidt mere lys ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER// MOULES FRITES