THE GIRL WITH THE FLOWERS

SUNDAY SHOPPING

Reklame links: 1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Misforstå mig nu ikke, for jeg elsker vinter og dens kulde og hygge. Meeeen jeg må også indrømme at jeg glæder mig til foråret, efter at have set diverse forårs kollektioner på det seneste.
Jeg er f.eks helt pjattet med prikker og rosa farver! Og jeg kan ikke vente med at shoppe diverse forårs items hjem til min garderobe ;-)

Faktisk har jeg allerede klikket den lyse skjorte fra Minus og det lækre sengetøj fra Pytt Living, som jeg glæder mig til at få vasket og lagt på sengen. Findes der noget bedre end nyvasket sengetøj? Nej vel?

Jeg er gået i søndags hi og ligger lige nu under dynen med lidt feberlignende syge. Det hele føles lidt gråt og koldt i dag, så jeg tillader mig at smugle computeren med under dynen og kigge lidt mere på forårs farver og kollektioner ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE GIRL WITH THE FLOWERS