FAB FEBRUARY

THE GIRL WITH THE FLOWERS

LOOK OF THE DAY: Frakke: Mbym // Bluse: Pieces // Nederdel: Inwear// Taske: Leowulff // Halskæde: HVISK //

Lørdag morgen.. Ahh… Hr. Skov er smuttet på arbejde og jeg sidder lige for en stund og bare nyder at det er weekend og lørdag morgen. Sådan en morgen, er en smule magisk for mig. Der er en slags ro og en dejlig summen over mig, når vi rammer lørdag morgen, da jeg føler at der er alverdens tid, før det bliver mandag igen! Bevares, sådan føles det lige de første par timer om morgenen og wupti så løber tiden fra mig og pludselig er det mandag ;-)

Men for mig, er det dejligt at kunne bruge et par timer på mig selv sådan en lørdag morgen, helt for mig selv.
Lige om lidt smutter jeg ud i byen og skal mødes med en sød veninde til en hyggelig lørdags brunch. Endnu en fantastisk måde at bruge sin lørdag formiddag på ;-)

Og hvad er bedre, end at forkæle sig selv med nye blomster til hjemmet? Nu har vi jo anstrengt os for at gøre hjemmet nyt og pænt igen, så hvorfor ikke pynte det med et par fine blomster :-)

Jeg ønsker jer en dejlig lørdag og ikke mindst en herlig weekend!

Henriette <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAB FEBRUARY