SUNDE KYLLINGEFRIKADELLER MED SQUASH OG KARRY

LOOK OF THE DAY: GIRL WITH BLUE DRESS

LOOK OF THE DAY: Frakke: VILA // Kjole: Anounce CPH // Støvler: Bianco //

Jeg havde altså en virkelig dårlig dag i går. Jeg havde sådan lyst til at gemme mig under dynen efter arbejde og blot falde i søvn, for at mandagen bare skulle overståes. Hvad er der lige med de mandage??!

Men i dag er jeg vågnet med et lidt bedre humør og jeg er klar til en ny dag! Og derfor vil jeg starte dagen med at skrive dette blogindlæg, da dette outfit gør mig glad! Jeg var nemlig iklædt mig min nye blå kjole, som minder mig om forår og bare generelt giver mig et smil på læben, netop fordi den er sååå fin :-)
Kjolen kunne altså godt gå hen og blive min yndlings ;-)

Nu vil jeg spise det sidste af min morgenmad og så smutte på arbejde. Senere i dag står den på kaffedate med en dejlig veninde og senere hen træning og så skal jeg vist bare på hovedet i seng ;-) haha..

Hav en dejlig dag!

Indlægget indeholder affilliate links

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDE KYLLINGEFRIKADELLER MED SQUASH OG KARRY