LOOK OF THE DAY: SUNDAYS

GAVEIDEER TIL KONFIRMANDEN

Jeg er så heldig i år at blive inviteret til konfirmationsfest. Jeg elsker virkelig denne tid på året, hvor der vrimler med unge konfirmander hver søndag. Der er jo noget stort over sådan en dag!

Jeg kan stadigvæk selv huske min store dag – selvom det nu er ved at være 15 år siden – AV er det virkelig så længe siden?? Nå – men jeg kan huske at jeg var spændt. Spændt på den rette kjole, glædet mig til festen og ikke mindst til anden dagen, hvor den for mit vedkommende stod på store shoppe dag!

Men jeg kan også huske at jeg for alvor gik ind i de voksnes rækker og at jeg følte mig helt voksen dagen efter min konfirmation. Det var altså ret betydningsfuldt og ikke mindst givende at vide at man altså var på vej til at blive voksen nu. Pyh sikke et ansvar ;-) haha..

Men den rette gave til konfirmanden skal også være betydningsfuld, da det jo er den HELT STORE dag. Men hvad giver man lige til konfirmanden?

Det giver jeg hermed mit svar på :-)

Reklame links: 1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER//

Halskæde HER , Ringe HER og HER.

Et smykke vil altid være betydningsfuld og en god gave til en konfirmand. Det vil være et smykke som vil symbolisere og ikke mindst altid have en betydning som en konfirmations smykke.

De her smykker er et godt bud på en god gaveide til konfirmanden :-)

Halskæde HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SUNDAYS