SWEET FRIDAY!

SATURDAY NIGHT LIVE

Okay, som titlen lyder, så venter der mig en viiiild lørdag aften! Eller.. Gør der?

Nej!! Jeg har nemlig heeele huset for mig selv i aften og jeg GLÆDER MIG! Jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har haft en alene aften herhjemme! Og misforstå mig nu ikke, for jeg kan skam godt lide at tilbringe tid med min kæreste, bare rolig ;-)
Men jeg er nok bare typen der foretækker mit eget selskab af og til. F.eks når jeg har haft en travl periode eller hvis jeg ved at jeg går en travl periode i møde, så kan jeg godt have brug for at få koblet af i mit eget selskab. Man kan vel egentlig godt kalde det en aften uden nogen form for at være social. Det kræver ikke noget. Jeg kan sidde i nattøj, uden makeup og næsen i computeren en hel aften, hvis det er det jeg har lyst! Og jeg er vild med det!

Efter en noget travl og hektisk uge, så glæder jeg mig til at kunne slappe af i aften, helt for mig selv! :-)

Må I få en dejlig lørdag aften, hvad enten I skal ud og eller blot være hjemme :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEET FRIDAY!