MIN STØRSTE ANGST ER...

SWEET FRIDAY!

HALLØJ det er jo blevet fredag!!

Og jeg må indrømme at min begejstring for den ellers humørrige fredag er dalet lidt denne fredag!
Efter en formidabel tur til København i går, så kom jeg alt alt for sent hjem i aftes og faldt endnu senere i seng. Hvilket selvfølgelig resulterede i at da mit vækkeur vækkede mig kl. 6 var jeg temmelig træt ;-)

Nu er jeg kommet efter en forholdsvis kort arbejdsdag og vil prøve at “hvile” mig et par timer, inden der går løs igen i aften, hvor jeg skal spise middag med nogle søde damer og skåle weekenden ind! Jeg glæder mig i hvert fald!

Hav en dejlig fredag! <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN STØRSTE ANGST ER...