LOOK OF THE DAY: STRIKE OUT

SPRING? WINTER?

Jeg må indrømme, at nok er jeg ret tosset med det der regnvejr, meeeen jeg er nu altså også ret vild med forår og sommer! Så hvor blev det dersens forår lige af?

Nu har jeg jo fyldt garderoben med forårs-og sommer kollektion og så vælger vejrguderne ligefrem at skænke os regn?? Hmm.. Den er jeg altså ikke lige helt med på ;-)

Derfor mindes jeg den gode sommer vi havde sidste år! Faktisk er billederne her taget i starten af september, hvor jeg var på besøg i Århus, så det er vel nærmere sensommer, ikke?
Uanset hvad, så håber jeg og krydser fingre for at det der sommer snart er på vej igen! Og ikke mindst bare en lidt lunere temperatur, tak!

Vejret kan åbenbart have en stor virkning på mig. Jeg føler mig noget så træt disse dage og selvom jeg er et stort A-menneske, så må jeg indrømme at jeg allermest har lyst til at mute mit vækkeur om morgenen. Og det ligner mig altså ikke, faktisk slet ikke! Men jeg håber at det blot er en fase og at ligeså snart solen og det gode vejr er tilbage igen, at jeg atter bliver frisk og mit A-menneskegen kommer tilbage! Ellers må jeg finde en crm løsning, der kan klare det for mig ;-)

Men hvis man ønsker lidt sol og et godt grin, så synes jeg at I skal tage et smut over til @jennifergeertsen som har været så sød at forevige vores tur i København med en video :-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: STRIKE OUT