LOOK OF THE DAY: OFF TO....

LATELY

Denne uge har været god! Ja faktisk så god, at jeg sidder denne søndag og kan ånde lidt lettet ud over at ugen er gået og jeg stadigvæk har overskud og et smil på kontoen. Det er altså værd at værdsætte :-)
For denne uge har nemlig været så fin med dejlige planer med dejlige mennesker. Og så har jeg jo fået besøgt min kære far og besøgt skønne Aalborg. Og nå ja, så har Henriette 4 år da også lige kigget forbi, eftersom at turen i går gik til sommerlandet Fårup. Dette er en årlig tradition med min far og mine søskende. En hel dag, hvor man blot bliver barn igen og pludselig mindes alle de ture man har haft som barn. Jeg er vild med at mindes en god barndom og holde fast i de rigtig gode stunder på sådan et weekendophold, det er en vigtig rolle, synes jeg :-)

Men den kommende uge bliver nu altså også ret rar! For ikke nok med at den starter ud med en fridag/helligdag, så har jeg som nævnt tidligere, en hyggelig pinsefrokost med søde veninder at se frem til, en aften med madklub-pigerne, sommerfest med de sødeste kollegaer og en brunchdate med en dejlig og savnet veninde! Og jo jeg er SÅ klar til den kommende uge! :-)

Jeg håber at I har en dejlig søndag!

God pinse <3

Henriette

Endnu et avocadotræ til samlingen – mon jeg snart skal lave en ny guide til jer?

På besøg hos Daddy-O og nem aftensmad efter en lang dag :-)

Når en mindre is ikke kan gøre det! ;-) Jeg skal jo holde mig til juni planen ;-)

En lille snack indimellem herligheden i aftes ;-)

Når man fejrer weekenden med sol på terrassen og iskaffe i hånden :-)

Når man får denne nemme og lækre ret og tilføjer sweet potatoes – mmmm yndlings!

Når man kan mikse velgørenhed og samtidig se pæn ud ;-) Læs mere om den gode gerning HER.

Nyt ur – som jeg er helt vild med!! <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: OFF TO....