LATELY

LOOK OF THE DAY: MISS PINKY

Reklame links: Tee: Mango // Buks: Selected Femme // Mules sko: Bianco // Solbriller: Komono //

Når mandagen føles som søndag – kunne alle mandage ikke være sådan? Det stemmer jeg i hvert fald for! ;-) Jeg har både sovet længe, spist morgenmad, ryddet op lidt hist og her og nåede diverse deadlines med arbejde! Sikke en wow-følelse det kan give, at man rent faktisk er foran – det hjælper selvfølgelig lidt på at man har en ekstra fridag! Selvom jeg godt kunne bruge et weekendophold i København eller i Sverige snarest muligt! Det trænger jeg virkelig til!Men desværre også den sidste af slagsen inden ferien. Øv – men jeg overlever nok haha..

Senere i dag står den på pinsefrokost med en flok veninder ude ved den lokale marina og jeg glæder mig! Nu håber jeg blot at solskinnet holder lidt endnu.

Men egentlig ville jeg blot kigge ind til jer og vise det seneste outfit. Det er nærmest min uniform disse dage, da vejret svigter indimellem, så når jeg ikke har kjole på, så hopper jeg i dette outfit. Og så er jeg altså temmelig vild med de mules – jeg overvejer at skaffe mig et par i hver farve, men måske det ville være lidt for optimistisk? Lidt, måske ;-)

Men hvis man nu ville gå all-in i sommermoden, så tilbyder Boozt.com 20 % på alt badetøj, sandaler og solbriller HER (reklame link) – blot et tip hvis man mangler lidt ekstra til ferien ;-)

God pinse <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY