LATELY

LOOK OF THE DAY: SIDEWALK

Reklame links: Tee: Vero Moda (lignende HER)// Nederdel: HER // Taske: HER //

Et gult outfit fra en af de københavnske gader. Efter at været diverse steder rundt i byen, så lokkede jeg Hr. Skov til at snappe et par billeder af dagens outfit.

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde. Første arbejdsdag efter ferien er eftersigende ret hård, men jeg må indrømme at jeg er fyldt med overskud. Noget som jeg ikke lige havde set komme i dag ;-) haha..
Den står lige på et par timers blogarbejde nu og så tror jeg at jeg vil hoppe i køkkenet og bage denne nemme kage – bare fordi! Selvom det er mandag, så behøver mandag slet ikke være så kedelige! Og så prøver jeg ihærdigt på at køre halv feriemodus det næste stykke tid, sådan at mine aftener stadigvæk føles som ferie. JEP – jeg har lært lidt om Work/Life balance i min ferie ;-) haha.. Men for en sikkerhedsskyld burde jeg nok have mig en sundhedsforsikring ;-)
Så jeg glæder mig til at nyde sensommeren på terrassen, et smuttur til stranden og selvfølgelig spise 1 sommeris eller 2 mere!

Jeg har modtaget mange kommentarer og beskeder over weekenden – og jeg lover at jeg kigger på dem og besvarer dem i løbet af i aften :-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY