TASKELYKKE OG 20 % PÅ ALLE TASKER

LOOK OF THE DAY: SUN IN SEPTEMBER

Reklame links: Kjole: HER // Taske: HER // Sko: HER //

Hej piger!!

Jeg vil hurtigt drible herind forbi jer og ønske jer en fantastisk rar fredag, inden jeg smutter på arbejde! Og hvilken bedre måde at starte weekenden med et nyt outfit?? Og gerne et med bare ben og en kjole som kan bruges til sensommeren og vinteren over? Oh well!

Jeg glæder mig ret meget til denne weekend, for ligeså snart jeg kører fra kontoret smutter jeg på barselsvisit hos en sød veninde og hendes baby. Og derefter kører jeg videre til pige fredagsmiddag med flere søde piger i noget der minder om et lækkert sommerhus! Derudover har jeg en del arbejde denne weekend og på søndag har Hr. Skov fødselsdag og det skal fejres i stor stil med pandekage morgen og fødselsdagsmiddag!

Men nu vil jeg smutte på arbejde og glæde mig til weekend om nogle timer.

GOD WEEKEND! <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TASKELYKKE OG 20 % PÅ ALLE TASKER