NÅR MAN BLIVER 29 ÅR OG IKKE 30!!

BIRTHDAY GIRL

SÅ blev det min fødselsdag. Er blevet fejret på fornemste vis med sang, fødselsdagsmorgenbord og fine gaver herhjemme i selskab med søde Hr. Skov og min store familie.
Vi vågnede ret tidligt og havde en lille stund Hr. Skov og jeg til at fejre min fødselsdag inden det gik løs med fødselsdags fejring af min familie. Den stod bla. på brunch, sang og en herlig gåtur i det smukke, smukke søndagsvejr – selv tak ;-) ha ha..

Hr. Skov er smuttet på arbejde for en stund og imens bruger jeg lige et par timer på at sunde mig og slappe af, inden vi aften skal ud og spise og fejre resten af min fødselsdag sammen, bare os to. Og så er det vel okay at smålure lidt juleønskerne allerede nu, ikke? Måske en string reol ville være et godt ønske!

Egentlig havde jeg troet at det ville blive meget værre at blive 29 år. Men okay – nu gik jeg jo også i den tro om at jeg blev 30 år ha ha ;-) Hvordan kan man lige glemme sådan noget?? Oh gud mine tanker er allerede begyndt at blive gamle ha ha..

God søndag allesammen <3

1 kommentar

  • Tina KH

    Stort tillykke med din fødselsdag:-) Og så fint du bliver hygget om.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN BLIVER 29 ÅR OG IKKE 30!!