LOOK OF THE DAY: SATURDAY SUIT

MY BIRTHDAY WISHES

1. Sportsjakke// 2. Maria Gerhardt Transfervindue// 3. Høretelefoner HER. 4. Salatskål fra Broste// 5. Låg til KitchenAid// 6. Blomstret Nederdel// 7. Bageform (20 cm) med aftagelig bund// 8. 10 kg vægte//

Okay, jeg indrømmer det gerne! Jeg er en MAND hvad angår ønsker! Seriøst, jeg er virkelig dårlig til at ønske mig noget som helst. Faktum er at jeg fylder 29 år her om små 14 dage og jeg har lovet familie, venner og Hr. Skov at komme op med nogle ønsker. Men jeg tror egentlig bare at jeg er typen der aldrig rigtig ønsker mig noget. Altså lige udover køkkensager og sportsting åbenbart ;-) ha ha..

Sidste år efter juleaften var overstået og Hr. Skov og jeg slæbte vores gaver hjem, så grinte vi lidt over udfaldet af gaver. Han havde ønsket sig en masse cykelgrej og jeg havde ønsket mig ting til hjemmet og køkkenet! Ha ha man skulle tro at vi levede tilbage til 50’erne hvor mænd fik værktøj og kvinderne fik nyt til køkkenet! ;-)

Men jeg er faktisk ret dårlig til at ønske mig noget til mig selv, nok mest fordi at hvis jeg står og mangler noget, så kan jeg ikke vente med at købe det selv! Hvilket har resulteret i at jeg faktisk ikke har shoppet noget siden sommerferien og jeg er faktisk ret stolt af mig selv ;-) I håb om at jeg kunne ønske mig tingene i fødselsdagsgave og i julegave! Ahem.. at jeg så kun kunne finde 8 gaveønsker, tjah… Hvad kan jeg sige – jeg havde håbet på lidt flere ønsker ;-) ha ha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SATURDAY SUIT