LATELY

LOOK OF THE DAY: Green door waiting

LOOK OF THE DAY: Frakke: HER // Strik: HER // Nederdel: HER // Hue: HER// Støvler: HER // Taske: HER //

Et outfit fra en af de første dage i Celle/Hannover.. Det har været en ret fed tur, men jeg må også indrømme at jeg nok aldrig har brugt så meget tid udendørs på julemarkeder. Jeg tror faktisk at jeg har set dem alle ;-) Og selvom jeg selv synes at jeg havde pakket mig godt ind alle dage (jep flere lag metoden blev genbrugt op til flere gange) så kunne jeg aldrig 100 % få varmen og det ødelægger selvfølgelig lidt af stemningen. Heldigvis er der mange markeder hvor man kan få varmt at drikke – så I kan nok forstå hvad jeg lavede det meste af tiden ;-) Mon man kan få en varmesikring igennem ens rejseforsikring – i så fald vil jeg gerne abonnere ;-) ha ha.. 

Frakken er fra sidste år, faktisk min fødselsdagsgave fra Hr. Skov. Jeg elsker at frakken kan genbruges igen i år – selvom jeg nu ikke er bleg for at shoppe en ny ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY