LUCIABOLLER// LUSSEKATTE

LOOK OF THE DAY: WINTER IS HERE

Reklame links: Strik: HER // Bukser: HER// Støvler: HER // Taske: HER // Solbriller: HER //

Jeg går i nederdel, faktisk mest kjoler. Ja faktisk alt hvad der passer til strømpebukser her om vinteren. Jeg er ikke just – jeans pigen hvis man kan kalde sig selv for det ;-) Men det har I sikkert allerede fundet ud af her på bloggen ;-) Eller også skal vi vist indkalde noget IT support ;-) 

Men da jeg var i madklub i aftes og snakken faldt på kjoler, nederdele og høje hæle, så slog det mig faktisk for alvor, at jeg meget sjældent går i jeans eller bukser. Og det er nu ikke fordi jeg ikke kan lide dem, men jeg har nok bare altid følt mig mere tilpas i nederdel og kjoler. Måske mest fordi det er komfortabelt, men også fordi det er lige præcis dér jeg føler mig allermest feminin.

Men når man så falder over et par bukser, ja nærmest pyjamas bukser, så bliver de altså hængende. På mig altså. Udover sorte jeans, så tror jeg at det her par bukser er de mest brugte i mit klædeskab. Og det siger altså ikke lidt ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUCIABOLLER// LUSSEKATTE