ET KÆMPE TAK! <3

15 SUNDE OPSKRIFTER TIL AT KICKSTARTE DIN JANUAR KUR

Det er jo nok ikke gået nogens næse forbi at vi har ramt januar måned, som nærmest indikerer sundhed med et STORT S. Jeg må indrømme at mine smagsløg som gravid har ændret sig lidt i denne måned. Men jeg prøver nu stadigvæk at spise nogenlunde sundt til frokost og middag, for at holde en nogenlunde balance.

Derfor er jeg gået i gemmeren og har fundet 15 lækre og sunde opskrifter her til januar måned. Alle mine opskrifter har EN fællesnævner og det er, at det skal være nemt og gerne hurtigt at lave.
Da jeg selv har en travl hverdag, så skal maden kunne tilberedes let og forberedningstiden skal være under 1 time.

Forhåbentlig kan I lade jer inspirere :-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET KÆMPE TAK! <3