15 SUNDE OPSKRIFTER TIL AT KICKSTARTE DIN JANUAR KUR

LOOK OF THE DAY: DATENIGHT

Reklame links: Hue: HER // Strik: HER // Nederdel: HER // Taske: HER // Støvler: HER //

Yay! Det er fredag!
Jeg skal på date med Hr. Skov i aften. Faktisk er det vores første date ude hvor jeg er gravid, så jeg er lidt spændt på hvordan det kommer til at blive. Vi skal ud at spise og senere i Musikteatret. Jeg er spændt, fordi vi normalt gerne deler en flaske vin når vi er ude og spise og i aften er jeg naturligvis på vandvognen ;-) Og jeg har det faktisk helt fantastisk over at kunne takke nej til vin og rent faktisk have en “lovlig” undskyldning for det. Misforstå mig ikke, jeg kan virkelig godt lide vin, men af og til vil jeg faktisk hellere drikke vand til min mad, måske det også skyldes at jeg tit får hovedpine dagen efter jeg har drukket vin. Er jeg mon den eneste der synes det?
Så jeg har det helt fint med at drikke vand i aften ;-) ha ha.. Men lad os nu lige se om jeg siger det samme om et par måneder ;-) ha ha..

Resten af weekenden skal gå med brunchdate med en sød veninde, arbejde og en frokost hos min mor søndag. Og så overvejer at jeg lokke Hr. Skov til at snappe et par billeder af den lille bitte preggo mave – det er ikke meget, men der er en lille bitte én ;-)

Hav en dejlig weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 SUNDE OPSKRIFTER TIL AT KICKSTARTE DIN JANUAR KUR