DET SKAL JEG LAVE I APRIL..

LOOK OF THE DAY: SPRING IN FLOWER

img_0945x

Trenchcoat: HER// Kjole: HER//

Jeg ved ikke med jer, men jeg kan ikke helt finde ud af det her vinter/forårs vej. Jeg vågnede tidligt i morges, pga. det regnede så meget og tænkte at det nok ville blive en ægte gråsvejrs dag. Men da jeg kørte på arbejde i morges vendte vejret 180 grader og frem kom solskinnet. Det giver ingen mening, hvis I spørger mig ;-) Men jeg tager mig gerne til takke med solskinnet ;-)

En anden dag hvor solen også skinnede ret så fint, var i i fredags, hvor vi var inviteret på påskefrokost hjemme hos min mor. Vejret var så super fint og helt perfekt til “ægge-jagt” i haven ;-) Inden vi kørte hjem, lokkede jeg Hr. Skov til at snappe et par billeder af dagens outfit.
Kjolen, som jeg købte helt tilbage i januar, er faktisk et af mine første “preggo” køb. Jeg synes kjolen virkede temmelig stor dengang, men da jeg forleden fik ryddet lidt op i garderoben, fandt jeg den frem igen og sørme om den ikke passer mig nu hvor maven er vokset lidt ;-)
Jeg har nogle kjoler i kikkerten fremadrettet og overvejer virkelig at klikke den HER og den HER hjem snarest muligt!

Nu vil jeg klappe computeren sammen og smutte om til madklub med søde veninder!

Hav en dejlig onsdag <3

 

img_0886x img_0924x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG LAVE I APRIL..