DET SKAL JEG LAVE I MARTS

SUNDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Jeg er SÅ FAN af at det flyder med farver rundt på de forskellige webshops! Jeg er vild med det! Selvom jeg er en stor tilhænger af farven sort, så er jeg alligevel de sidste par år,  blevet fan af farverige outfits og kombinationer af forskellige farver. Ja selv Hr. Skov ryster på hovedet af mig indimellem, når jeg har formået at kombinere 4 forskellige farver ind i mit outfit ;-) haha..

Nå, jeg ved godt at det er mandag og det derfor er en dag for sent til Sunday Shopping, men jeg vil nu alligevel dele ugens inspiration, selvom det ikke blev udgivet i går. Weekenden er mildest talt fløjet afsted og jeg har haft travlt med at have huset fyldt med gæster, at smutte forbi min mutti til frokost og have en bif-aftale! Og ja, så løb tiden altså bare fra mig ;-)

Jeg håber på, at kunne kigge ind til jer i løbet af ugen, så der ikke går så lang tid imellem mine blogindlæg :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG LAVE I MARTS