SHOPPING SUNDAY

DET SKAL JEG LAVE I JULI MÅNED

DET SKAL JEG LAVE I JULI MÅNED:

 

  • Have 100 % kvalitetstid med cykelrytteren, da Hr. Skov smutter til Frankrig i en god uges tid.
  • Smutte på en lille getaway med Hr. Skov og cykelrytteren, det trænger vi vist til efter en hel uge alene hjemme, uden Hr. Skov ;-)
  • Vi skal fejre cykelrytterens 1 års fødselsdag både i vuggestuen og sammen med hele familien. Det bliver lidt low-key med forhåbentlig godt vejr, så vi kan være i haven  med diverse aktiviteter :-)
  • Nyde fantastisk musik i smukke omgivelser i Tusindsårs skoven – hvor vi også håber på godt vejr ;-)
  • Og så skal vi for første gang på overnatning, uden cykelrytteren. Altså, som i, at han for første gang skal passes på en overnatning, som jeg faktisk glæder mig. Nok allermest, at kunne sove længe ;-) ha ha..
  • Nyde resten af min ferie-barsel. For faktisk er jeg ikke længere på barsel, men har blot en masse ferie tilgode, som jeg gerne vil have afholdt inden jeg starter på kontoret igen. Netop derfor jeg har en laaaang barsel ;-)
  • Forberede og afsluttet en masse sager herhjemme, såsom kokkere i køkkenet, så vi har mad i fryseren til de første par uger, hvor jeg starter påkontoret, så hverdagen med cykelrytteren og jeg bliver nemt :-)
  • Nyde vores terrasse og cykelrytterens sandkasse, hvor vi håber på godt vejr og masser af tid til at nyde det i!
  • Nyde vores lille fælles ferie. næsten 1 hel uge, blot som en lille familie <3
  • Og selvfølgelig spise is til jeg segner ;-)

Hvad skal I lave i juli måned?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SUNDAY