ET BRUNT OUTFIT ER VEL EN SMAGSSAG?

FREDAGS VIN

“Vinen er modtaget i gave fra Kunstbryggeriet

DET ER FREDAG! Og lige om lidt henter jeg cykelrytteren fra vuggestue og så skal vi holde weekend sammen yay!
Selvom fredag og tilmed weekenden i sidste uge var lidt dum, så har det altså opvejet en del til denne weekend, så der både er overskud, glæde og lykke ved at gå på weekend denne gang. Ahh… Kan I mærke det?

Før cykelrytteren blev født og tjah egentlig også før jeg blev gravid, så var Hr. Skov og jeg gode til at fejre fredagen med en lækker hjemmelavet middag og et godt glas vin. Det var sådan en hyggelig måde at date hinanden på, stort set hver fredag. Og selvom jeg forguder min lille søn, så kan jeg godt mærke, at den der del af daten, hvor man spiste en lækker middag og talte sammen i timevis, den savner jeg. Især også fordi vores måltider nu er overstået på under 15 min, da vi har en krudtugle, der gerne vil lave andet end at sidde til bords med mor og far hele aftenen – fair nok ;-)

Og efter jeg er blevet mor, så kan jeg godt se, at det nogle gange kan se lidt “uforsvarligt” ud, hvis jeg sidder med et glas vin i den ene hånd og en baby på den anden. Av dårlig samvittighed! Meeeeeen det har vi selvfølgelig fundet en løsning på ;-)

Kunstbryggeriet har nemlig brygget deres helt egen alkoholfri serie af henholdsvis hvidvin, rødvin og champagne/dessertvin blot som sodavand cider! OG JEG ER VILD MED DET! Det smager faktisk ret syndigt og jeg kan hverken smage om der er alkohol i eller ej. Faktisk tænker jeg, at de også ville være gode, hvis man blandede dem med alkohol til en cocktail – men ellers smager nu meget lækkert i sig selv.

Og jeg tænker at åbne en flaske i aften, når den står på nem aftensmad – take away – jaaaa!

RIGTIG GOD WEEKEND! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET BRUNT OUTFIT ER VEL EN SMAGSSAG?