SHOPPING SUNDAY - 20 % PÅ JAKKER & STRIK

DET SKAL VI LAVE I SEPTEMBER MÅNED

Ja listen er desværre lidt sent ude – meeeen det er vel okay, når man holdte ferie i sidste uge, ikke? ;-)
Men jeg glæder mig til en hyggelig september måned og for alvor tage hul på efteråret!!

DET SKAL VI LAVE I SEPTEMBER MÅNED:

  • Shoppe strik og lune sager til både cykelrytteren og jeg – seriøst er DEN HER ikke bare for nuttet?
  • Fejre fødselsdag for Hr. Skov – også selvom han ikke er hjemme på selve dagen. Men jeg tænker, at han alligevel skal fejres på traditionsvis med (tidlig) morgenmad sammen med cykelrytteren og jeg :-)
  • Smutte i biffen og se Ser du månen, Daniel? Egentlig var den på min August to-do liste, men jeg nåede ikke at se den, før vi fløj på ferie. Så den må jeg lige snuppe her i september ;-)
  • Skal for alvor igang med træning – eller… Jeg vil i hvert fald prøve på at genoptage mit gamle løbetrænings program. Jeg kan mærke, at jeg savner min løbetræning fra før jeg blev gravid. Jeg synes det er så rar en måde, at få clearet tankerne samtidig med at gøre noget godt for kroppen.
  • Begynde til mor/barn gymnastik med cykelrytteren. Tjah, jeg synes egentlig at det lyder ret voksent ;-) Men jeg glæder mig til at bruge nogle timer hver uge på at tumle med ham sammen med en veninde og hendes barn fra mødregruppen! Det bliver et hit, det er jeg sikker på :-)
  • Drikke varm kakao med skumfiduser og måske endda få læst et par sider i min nuværende bog. Hvorom det er muligt, at få tid til det sidstnævnte med en tumling i hjemmet ;-)
  • Nyde et par kaffedates med veninder, få talt voksensnak uden at blive afbrudt af vores babyer ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SUNDAY - 20 % PÅ JAKKER & STRIK