MOMMY MONDAY: MÅ JEG VÆRE DIN MOR??

MINE ØNSKER

1. Støvler// 2. Vippe balsam// 3. SUP board//4. Nattøj//  5. Håndcreme// 6. Bog// 7. Morgenkåbe// 8. Dagcreme//

Jeg indrømmer det gerne! Jeg er VIRKELIG dårlig til at lave en ønskeseddel. Faaaktisk er jeg lidt af en mand på det punkt ;-)

Jeg har fødselsdag om en 14 dages tid. Og hvert år går jeg mere op i selve “festen” end ønsker og gaver. Jeg er meget mere interesseret i hvad vi skal have at spise og pyntning af bordet, at jeg oftest glemmer det der med at pakke gaver op. Jeg “udskyder” det altid til sidst, da jeg synes det er det mest akavede øjeblik, hvor ALLE kigger på en og jeg skal prøve at pakke gaver op. (ja jeg er heller ikke god til at pakke gaver op)
Meeen jeg har lovet Hr. Skov, at jeg i år skal have lidt flere ønsker på sedlen og gerne noget, som alle kan købe. For let’s face it. Ikke nok med at jeg har fødselsdag i november måned, så ringer julen altså på døren lige om snart, så det betyder altså flere gaveønsker. Jøsses!

Så jeg er lidt presset på ønsker. Og det skyldes nok mest, at hvis jeg har manglet noget i årets løb, så har jeg købt det selv. Jeg synes der er læææænge til min fødselsdag, så hvis jeg mangler en ny vinterfrakke eller støvler, tjah så har jeg jo købt det på forhånd. Og tjah så er der vist ikke mange ønsker tilbage på listen.
Altså udover praktiske ønsker vel at mærke ;-) Der igen, er jeg nok lidt af en mand på det punkt. For jeg ønsker mig mange praktiske ønsker. Ting til køkkenet, såsom en kniv, æggesaks osv. For jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg ellers skal ønske mig ;-)
Meeen nu har jeg prøvet at finde på et par ønsker. Og faktisk har jeg ønsket mig et par nye gummistøvler, for nogen er blevet mor. Og selvom jeg ejer et par Hunter gummistøvler, så ejer jeg desværre kun den korte version. Og med et drengebarn, så tænker jeg at det ville være mest praktisk med den “høje” version af støvlerne ;-) Endnu en praktisk gave på listen – dog lidt mere feminin, hvis jeg selv skal sige det ;-)

Ønskerne er hermed delt! Og hvis I skulle sidde med et par ønsker, som jeg kan tilføje til min liste – så giv mig gerne et praj ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOMMY MONDAY: MÅ JEG VÆRE DIN MOR??