LUCIABOLLER OPSKRIFT

10 JULEGAVE IDEER TIL BARNET

 

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Da jeg forleden aften mødtes med mødregruppen (uden børn) til aftenskaffe faldt snakken på julegaver. For hvad dælen skal man lige ønske sig til sit barn på snart 1,5 år? For vi blev ret hurtigt enige om, at hvis vi manglede noget til vores små børn, så købte vi det jo selv løbende. Og det bider os lidt nu, kan vi mærke.

Ikke nok med, at cykelrytteren ikke rigtig mangler noget, så kan han jo heller ikke selv give udtryk for hvad han ønsker sig. Såååeh den tager jeg lige på min kappe – for jeg er jo mester i at ønske mig noget -eller ;-) Dilemmaet er jo nok også, at vi har fået rigtig mange ting brugt til cykelrytteren. Noget har vi sågar kun lånt, fordi så kunne cykelrytteren jo ønske sig det i julegave. Derfor har jeg prøvet at finde 10 ting som cykelrytteren ønsker sig. Tror jeg.. ;-)
Både cyklen, rygsækken, gryderne og bogen er købt. Og tjah så må vi se om resten bliver pakket op juleaften, eller om vi kan være så heldige at skrive det på ønskesedlen til hans 2 års fødselsdag ;-)

Svømmevesten eller “haj finnen” er faktisk en ting, som vi eller cykelrytteren ønsker sig, så vi kan bruge den til sommer, når vi forhåbentlig skal på ferie. Jeg synes det er super smart og så var det jo et oplagt ønske, så vi kan få testet den af, inden vi skal på ferie igen :-)

OG HOV – fik jeg nævnt at Babysam har 25 % på ALT legetøj i denne weekend? Det er i hvert fald perfekt, hvis man nu alligevel mangler at shoppe julegaver til sit barn :-)

Hvis I har flere ideer til ønsker til børn i 1-2 års alderen, så skriv det endelig til mig! Så kan vi sammen hjælpe hinanden med “de svære” ønsker :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUCIABOLLER OPSKRIFT