Konkurrence: Moss Copenhagen

Bare et godt tip

bootz

Godmorgen søde læsere
Jeg er faktisk på vej ud af døren, da jeg tager til Ikea i dag for at handle lidt små ting ind til min kommende lejlighed :-) Så jeg er på farten det meste af dagen.
Men som I kan læse i overskriften, så ville jeg bare lige tippe jer om dette gode tilbud fra Bootz.com. De kører nemlig 20 % rabat på alle nyheder hele weekenden. Faktisk kører tilbuddet til og med mandag. Så der er god mulighed for at få købt de gode vinter varer nu. Det er bare et tip ;-)

God weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Moss Copenhagen