Dear Saturday

Home collection

espritUh hvor er jeg glad for at det er søndag. Jeg holder egentlig meget af søndage. Ikke fordi der er nogle sjove planer, men mest fordi jeg elsker at kunne få ordnet nogle småting, rengøring og vaske tøj. Og så ellers bare nyde en afslappende søndag! Jeg elsker det! Og på denne søndag faldt jeg over min lejlighed.

Jeg elsker at jeg har fået en tre værelses lejlighed med masser af plads, men det kræver og utrolig mange ting at kunne fylde sådan en stor lejlighed ud. Min lejlighed er på hele 72 kvm og jeg er begyndt at føle mig hjemme. Jeg kan dog blive ved med at købe små fine ting, som kan passe ind. Jeg holder meget af stilen “Nyt og gammelt” mixet med lidt rå ting. Men jeg har ikke endnu ikke formået at være helt 100 % tilfreds. Så jeg kigger ofte på nettet (tidsrøver) og finder lidt inspiration.

Esprit har lanceret en home kampagne, hvor de introducerer deres nye kategori “Home”. Normalt er jeg ikke til Esprit, da jeg altid har synes at deres tøj kollektion har været til de lidt ældre damer, og det er bare slet ikke min stil! Men deres møbler og indretningsmuligheder har gjort mig nysgerrig. Og jeg må indrømme at deres stil har ændret sig! Jeg elsker at de mixer den lidt gamle stil, med gamle møbler og brune farver – med den stadig feminine og moderne stil. Generelt synes jeg at de har designet i orden og perfekt rodet, efter min stil. Så nu har jeg fået mere inspiration og købelyst, og mon ikke der dumper et par enkelte items ned i indkøbskurven nu? ;-)  Alle billederne er fra Esprit og du kan købe varerne og flere til, ved at klikke lige HER.

Hav en dejlig søndag :-)

18 kommentarer

 • Nøj hvor er den lækker den kollektion! :)
  Cool blog, håber du vil kigge forbi min.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj hvor er den lækker den kollektion! :)
  Cool blog, håber du vil kigge forbi min.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj hvor er den lækker den kollektion! :)
  Cool blog, håber du vil kigge forbi min.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Ja den er virkelig lækker :-)
   Tak søde – jeg kigger lige forbi :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Flotte billleder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Flotte billleder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ja den er virkelig lækker :-)
  Tak søde – jeg kigger lige forbi :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ja den er virkelig lækker :-)
  Tak søde – jeg kigger lige forbi :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ja de har lavet en god kollektion :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ja de har lavet en god kollektion :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Flotte billleder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille Orgdon

  WOW! Jeg vidste ikke at Esprit lavede home ting. Det er en fed kollektion :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille Orgdon

  WOW! Jeg vidste ikke at Esprit lavede home ting. Det er en fed kollektion :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille Orgdon

  WOW! Jeg vidste ikke at Esprit lavede home ting. Det er en fed kollektion :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Ja jeg synes også at de har mange spændende ting. ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ja jeg synes også at de har mange spændende ting. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ja jeg synes også at de har mange spændende ting. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dear Saturday