Trouble trouble

Look of the day: Blue and stripes

stripes1

stripes2

stripes3

stripes4
Look of the day: Jakke: Gina tricot, Kjole: Gina Tricot, Briller: Rayban

Vi tager lige lidt flere outfit billeder fra Bornholmer turen. Jeg har jo været så heldig at få min kære søster til at skyde lidt billeder, imens vi var afsted på turen. Hun må snart være træt af mig efterhånden, da jeg nærmest hver dag på ferien, kom rendende og tiggede hende om at tage billeder. Hun er heldigvis ret nem at overtale (sorry hvis du læser med ;-)) men jeg tror faktisk at hun synes det er ret hyggeligt, forhåbentlig ;-) Desværre havde jeg glemt alle mine smykker hjemme, så jeg følte mig faktisk helt ved siden af, da jeg jo plejer at have smykker på. Kender I det? Jeg føler mig ret “nøgen” uden mit ur, delvist fordi jeg er lidt af en freak og skal hele tiden tjekke tiden, men samtidig er det også rart at have smykker på. Det giver lige det sidste finish og kan give lidt til selv det mest casual outfit. Det er i hvert fald min mening ;-)
Nå jeg vil smutte videre, jeg har en hyggelig kaffe/kagedate med min søde søster – okay det er faktisk en date uden kaffe, så det er nok nærmere bare en undskyldning for at have en kagedate, BUSTED ;-)

Hav en dejlig søndag!! :-)

6 kommentarer

 • Gitte Holm

  Smuk smuk smuk Henriette :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Holm

  Smuk smuk smuk Henriette :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Laursen

  Ha ha ha sjovt at høre at du og så kan være kageglad. Man skal af og til forkæles med kage. Go stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Laursen

  Ha ha ha sjovt at høre at du og så kan være kageglad. Man skal af og til forkæles med kage. Go stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Holm

  Smuk smuk smuk Henriette :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Laursen

  Ha ha ha sjovt at høre at du og så kan være kageglad. Man skal af og til forkæles med kage. Go stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trouble trouble