Breakfast: Banana pancakes

Lately

lately
eftermiddag
har nydt en regnfuld eftermiddag indendøre…

efterår
har løbet i de flotteste efterårsomgivelser

pancakes
har spist mig mæt i proteinpandekager

walk in the park
har gået tur med en sød søster og niece…

green
glæder mig til at skulle holde ferie om en uge…

Det har været en herlig uge med en masse efterårs nysseting. Det kan jo faktisk være ret hyggeligt her om efteråret, med efterårsblade, efterårssol og ikke mindst gåture i det friske vejr! Jeg kan nu godt lide det. Altså hvis vi lige cutter regnen og cykelturen i regnvejret på arbejdet, væk – så kan jeg godt lide det! Derfor kan jeg stadig godt savne sommeren og en lidt lunere temperatur. Derfor er jeg mægtig glad for at jeg skal på ferie i næste uge. Jeg tager nemlig afsted til Shanghai på søndag – og jeg glæder mig! Lidt lunere temperatur, nye oplevelser og en helt anden kultur. Det er rart at kunne holde ferie og komme lidt væk fra det hele, efter nogle hektiske uger. Så selvom efteråret er herligt herhjemme i DK, så glæder jeg mig alligevel til at rejse til Shanghai. Men mere om det senere.

Nu vil jeg smutte til fødselsdagsmiddag i familien.

God mandag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breakfast: Banana pancakes