Beauty

Breakfast: Banana pancakes

pancakes
pancakes1

Godmorgen :-)

De af jer der allerede følger mig på Instagram, har nok allerede set billedet ovenover. Det er bananpandekager – og det er nok den letteste opskrift. Jeg bruger dem ofte til morgenmad eller hvis jeg lige skal have noget i maven inden en løbetur. Apropos løbetur, så bliver jeg ofte hurtig sulten under selve løbeturen. Derfor er det vigtigt at få lidt at spise inden, så kroppen har noget at arbejde med. Og der er pandekagerne altså et godt alternativ. De er nemlig spækket med proteiner og derfor kan stille sulten og gøre løbeturen bedre. Pandekagerne kan også bruges som en almindelig snack, hvis man har brug for et sundere alternativ til noget “sødt”. Du kan tilsætte lidt skyr og frisk frugt, for et større måltid. Find inspiration til flere opskrifter til morgenmad HER.

Du skal bruge:

2 modne bananer
3 æg
1 dl havregryn
1 dl mel
1/2 tsk salt
2 spsk proteinpulver
Finthakket mandler som drysses over de færdiglavet pandekager.

Mos bananerne grundigt. Brug evt. en gaffel eller stavblender til dette. Du kan sagtens bruge frosne bananer, hvis du lige har det i fryseren. Bland herefter de resterende ingredienser i og bland indtil dejen er rørt sammen. Opvarm en pande med lidt fedtstof. Fordel en lille mængde dej på panden og glat den en smule ud. Bag dem indtil de begynder at boble let. Vend dem derefter og bag dem færdig. Server med det samme og gem bare dem der eventuelt ikke bliver spist. Da kan sagtens spises kolde. –

Velbekomme! :-)

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty