W.E.E.K.E.N.D

Happy valentine

valentine
valentine2

Masser af kærlig og lyserøde sager! Det er jo lige mig!
Okay, indrømmet.. Jeg er en sucker for romantik og masser af kærligheds overraskelser. Ja ja, jeg ved, at der er mange der mener at Valentins dag er noget opreklameret tradtion og at det ikke hører til i Danmark. MEN… Egentlig er Valentins dag, jo bare en dag, hvor man hylder kærligheden og en dag hvor man hygger lidt ekstra om sine kære. Ja, det burde man jo nok gøre hver dag, men man kan jo komme til at glemme at værdsætte hinanden i ugens løb, så hvorfor ikke bruge bare EN dag sammen med sine kære og nyde det?

Jeg er en stor fan af valentins dag, altså jeg har ingen traditioner for dagen og jeg har heller ikke en “speciel someone” at dele den med. Men jeg er i sommerhus med hele min familie, hvilket jeg også var sidste år på valentinsdagen. Så man kan vel kalde det for en valentins tradition? Anyway, så skal jeg fejre valentinsdag med min søde familie og hygge om dem, nu hvor vi allesammen er samlet.

Jeg håber, at I skal fejre valentinsdagen med enten jeres udkårne, veninderne eller blot helt alene med chickflick – så ønsker jeg jer en dejlig dag..

Happy Valentine

Henriette <3
valetine3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W.E.E.K.E.N.D